Pályázati felhívás orvos- és egészségtudományi területen BSc képzésben részt vevő hallgatók részére

Kiírásra kerül – a tavalyi évhez hasonlóan – az Országos Kórházi Főigazgatóság BSc ösztöndíj pályázata az orvos- és egészségtudományi szakterületen.

Az idei évben az ápoló, a mentőtiszt, a védőnő, a szülésznő és az orvosi diagnosztikai analitikus szakirányú képzésben részt vevő hallgatók számára kerül meghirdetésre az ösztöndíj.

Az ösztöndíjra pályázhat az a személy, aki a pályázat benyújtásának időpontjában hazai felsőoktatási intézményben magyar nyelvű képzésben ápoló-, mentőtiszt-, védőnő, szülésznő és orvosi diagnosztikai analitikus - utóbbi területen abban az esetben lehet sikeres a pályázat, ha a pályázó vállalja, hogy orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitika, orvosi kutatólaboratóriumi analitika, radiográfia, vagy patológiai analitika specializáción szerzi meg a szakképesítését - BSc szakképzésben felvételt nyert, és a 2022/2023-as tanév I. félévének megkezdését megelőzően legalább két – szakiránynak megfelelő – sikeresen lezárt félévvel, valamint a 2022/2023-as tanév I. félévében aktív hallgatói státusszal rendelkezik.

Az ösztöndíj egy alkalommal nyerhető el. Az, aki a korábbi évben BSc-ösztöndíjat nyert és részére az ösztöndíj folyósításra került, nem nyújthat be pályázatot, kivéve, ha a korábban nyert ösztöndíj teljes egészében visszafizetésre került.

A pályázati felhívás közzétételére 2022. október 4-én kerül sor, mely Főigazgatóságunk honlapján lesz elérhető (https://www.enkk.hu).

A pályázatot 2022. október 5-től lehet benyújtani. A pályázatot az erre a célra készült Pályázati Adatlap elektronikus kitöltésével (http://bscapolo.okfo.gov.hu) kell benyújtani 2022. október 17-ig.

Országos Kórházi Főigazgatóság

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Tantárgyi tematika keres

Egészségtudományi Tanszék Eseménynaptára

Záróvizsga jelentkezési időszak 2022. november 24. 06:00 - 2022. december 8. 23:59
Elektronikus ZH nap 2022. november 30.
Hallgatói klubkoncert 2022. november 30.
Vizsgajelentkezés kezdete 2022. december 5. 08:00 - 09:00
Hallgatói klubkoncert 2022. december 7.