Nyertes pályaművek

Suba Bernadett - Tanítsunk új életstílust az iskolában

Szak: Egészségügyi Szervező BSc.
Szakirány: Egészségturizmus szervező

Rendezvények 20 év múlva - Tanítsunk új életstílust az iskolában címmel pályázati felhívás egyetemisták és főiskolások részére. A pályázat célja olyan színvonalas tanulmányok elkészítése volt, amelyek kreatívan a fiatalok szabad gondolkodását és asszociációit felmutatva, alapjául szolgálhatnak egy hosszabb fejlesztési folyamatnak, innovációnak. A pályázatot a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége írta ki. A legsikeresebb pályaműveket a szakmai elbírálást követően a kiírók jutalomban részesítik és publikálják a RENDEZVÉNY turisztikai szakfolyóirat III. negyedévi számában.

Bírálati szempontok: kreatív koncepció, az ÖTLET és annak kidolgozása, innovatív megoldások, eszközök, szervezés, logisztika, kalkuláció.

Díjazás:
I.díj 100.000 Ft
II.díj Közép-Európa vezető szállodaláncánál, a Danubius Hotels Group-nál féléves gyakornoki állás. Belföldi vagy külföldi szálloda választás alapján. Budapest, Hévíz, Marienbad /Csehország/, Szováta /Erdély/

Suba Bernadett II. helyezést ért el. I. helyezést nem osztott a bíráló bizottság. Szovátán foglalja el gyakornoki helyét a III. éves hallgató, így a gyakorlati modulokat külföldi kitekintés segítségével tudja teljesíteni egy négy csillagos gyógyszállóban. Továbbá nyertes pályaműve teljes terjedelemben megjelenik a fent említett szaklapban.

Fekészítő tanár: Sándor Renáta

A hallgató előreláthatólag még nyár végén megkezdi külföldi gyakorlatát.

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Tantárgyi tematika keres

Egészségtudományi Tanszék Eseménynaptára

Széchenyi Egyetemi Napok (SZEN) 2019. április 16. - 2019. április 19.
Munkaszüneti nap (Nagypéntek) 2019. április 19.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontjai 2019. április 26. 13:30 - 2019. április 27. 19:30
Villa Tolnay borvacsora 2019. április 26. 18:00 - 23:55